Onze diensten

Interieur reiniging

Bent u het ook zat om zelf uw auto interieur schoon te moeten maken? Heeft u last van stoffige bekleding, hardnekkige vlekken of vervelende geuren in uw auto? Maakt u zich geen zorgen, Interieur Clean zorgt ervoor dat uw auto interieur binnen 1 uur weer straalt als nieuw en grondig is schoongemaakt!

Zo behandelt Interieur Clean ook alle vervelende geuren van bijvoorbeeld huisdieren en sigaretten. Wij streven bij iedere reinigingsbeurt naar 100% resultaat, wat ons ook een beoordeling van een 9.6 heeft opgeleverd.
Interieur Clean staat bekend om zijn unieke service, wij reinigen het interieur van uw auto namelijk aan huis. Het grote voordeel: u bespaart veel tijd en energie! Bovendien wordt uw interieur veel grondiger gereinigd dan mogelijk is bij een autowasstraat. Interieur Clean biedt de beste prijsgarantie in combinatie met een luxe service van topkwaliteit.

Interieur Clean maakt dan ook gebruik van verschillende methoden om het interieur van uw auto zo optimaal mogelijk te maken. Zo wordt uw interieur gestofzuigd en grondig schoongemaakt. Op basis van het door uw gekozen pakket wordt uw bekleding gereinigd. Dit kan doormiddel van stoomreiniging, shamponeren en/of een lederbehandeling. Als finishing touch wordt een heerlijk verfrissend geurtje aangebracht, waarvan u weken kunt genieten!

Stomen & Shamponeren

Heeft u last van (schimmel)vlekken, dan biedt een stoombehandeling de ideale oplossing. Bij het stomen van uw interieur, wordt uw interieur gedesinfecteerd en verfrist. Bovendien worden door de stoombehandeling 99,9% van alle bacteriën verwijderd. Daarnaast wordt uw interieur geshamponeerd. De medewerker gaat dan na het stomen met een reinigingsshampoo over uw interieur om de hardnekkige vlekken te behandelen. Dit proces zorgt ervoor dat uw interieur tot in de diepte wordt gereinigd!

Ontgeuren

Ozon is de op een na sterkste oxidator die er is. Daarom kan ozon heel goed ongewenste geuren afbreken, bacteriën en virussen doden. Om voor altijd af te komen van allerlei onaangename geurtjes in uw auto bieden wij ook een ontgeuringspakket aan waarbij we uw auto volledig stankvrij maken.

Lederbehandeling

Nadat uw interieur grondig is gestoomd, wordt uw leder vervolgens behandeld met een premium leather cleaner en conditioner. Dit doen we met de hand, zodat iedere vierkante cm van uw auto de aandacht krijgt die het verdiend. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes in uw bekleding ontstaan ook door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. Het leer gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd.

Om dit proces tegen te gaan, dan wel te vertragen biedt Interieur Clean een leerbehandeling aan, waarbij het leer gereinigd en gevoed wordt. Hiermee blijft de bekleding van uw interieur in goede staat! Afhankelijk van het gebruik en de leersoort is het raadzaam om deze behandeling met regelmaat te herhalen. Onze onderhoudsproducten zijn uitgebreid getest op kwaliteit, zodat we voor het behandelen van uw lederen bekleding het .